تصویب ۵ طرح گردشگری با بیش از ۲ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در اصفهان

رئیس اداره سرمایه‌گذاری و امور طرح‌های اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان از تصویب ۵ طرح گردشگری جدید با ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری خبر داد.

به‌گزارش میراث‌آریا، محمدرضا اکبری گفت: هفتمین جلسه کمیسیون فنی سرمایه‌گذاری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان امروز یکشنبه ۴ آبان ماه برگزار شد، در این نشست، ۱۶ طرح سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف ازجمله اردوگاه‌های گردشگری، اقامتگاه‌ها، سفره‌خانه‌های سنتی و مجتمع‌های گردشگری موردبررسی قرار گرفت.

رئیس اداره سرمایه‌گذاری و امور طرح‌های استان اصفهان ادامه داد: در این نشست، با ۵ طرح  سرمایه‌گذاری در شهرستان‌های اصفهان، گلپایگان، نطنز و کاشان موافقت شد که با حجم سرمایه‌گذاری ۲هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان برآورد می‌شود و اجرای این طرح‌ها زمینه‌ساز ایجاد ۱۴۲ فرصت شغلی مستقیم خواهد بود.

اکبری افزود: سایر طرح‌های مطرح‌شده به‌منظور انجام اصلاحات لازم و تکمیل مدارک برای طرح در جلسه آینده کمیسیون، به سرمایه‌گذاران عودت داده شدند تا پس از اصلاح نهایی، مجدداً موردبررسی و تصمیم‌گیری قرار گیرند.

او تصریح کرد: این نشست به‌منظور حمایت از سرمایه‌گذاری‌های هدفمند در بخش گردشگری و تقویت زیرساخت‌های اقامتی و تفریحی استان برگزار شد.

انتهای پیام/

کد خبر 1404080400192
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha